Porsanger Pinsemenighets misjons arbeid

Uganda August 2015 - heldigvis med ikke for mye regn :)
tropisk regnvær
Elever ved Dannies Jr. School
Elever ved Police Children School
Elever vede St.John Baptist School
De fleste av våre 40 barn er til stedet på vår mat og klær utdeling

Uganda august 2015

Vi spiser sammen med barna :)

I august besøkte jeg og Sven Erik Lysen Kampala - Uganda og så til vårt arbeid der i byen.  Der fikk vi hilse på flestparten av våre elever, kjøpe inn utstyr til vårt kontor, holdt møter i menigheten, hadde evangelisering i slummen, delte ut klær og spanderte gratis middag på alle våre elever. Vi besøkte også alle de 4 skolene hvor vi har våre yngste elever. Vi tok også bilder av elevene både i grupper og en for en. 

Kontor arbeid I Kampala Her er Paul, Prosper og James i arbeid
Vi kjøpte inn bibler for utdeling
Vi kjøpte inn bokhylle til vårt kontor
Med vennlig hilsen
Alf Friskilæ m. team
tommelen opp for skolestart 2015

Om du ønsker å bli partner i vårt misjons arbied for de fattige ønsker vi å høre fra deg. 

Vi sender ut månedlig informasjon om vårt arbeid, om du ønsker å følge med vil vi gjerne ha din epost adrese og samtykke. 

 

18 mai starter semester 2 for skoleåret 2015. Da har vi valgt å ta opp noen flere elever til skolen. Denne gang sender vi 40 til skole. 3 av elevene begynner på highschool og universitet + at vi tar op to nye elever i barneskole alder. Dette er barn av våre venner vi samarbeider med i Uganda. 

Påskemåltid 2015

Mat deles ut

Vi har arrangert ett enkelt påskemåltid for våre elever 

 

Her er de fleste av våre elever fra 2015 kullet samlet
St.John Baptist School Vi har 10 elever her
Fotball laget
Av det vi fikk sendt til Kampala i Februar var disse fotballdraktene - vi fikk fra Intersport her i Lakselv.

Vårt misjons arbeid fortsetter etter en god start i 2014. I år (2015)  sender vi 35 barn til skolestart i februar (mot 25 i feb, 2014) 

Dollarkursen er vesentlig høyere i år enn i fjor, men vår støtte i tjenesten har økt og vi har stor tro på en fortsatt vekst i vårt arbeid blant de fattige i Kibuli slum. 

Vi ønsker også å fortsette med hjelpesendings pakker - klær og sko, spesielt for barn. Vi ønsker også å ta imot skolesekker til barna. Det vil også hjelpe oss økonomisk da vi slipper å kjøpe inn dette på det lokale markedet. 

Om du kan hjelpe oss med noe av dette er vi svært takknemlig for det.

Vi gir også ut ett månedlig nyhets brev hvor vi holder våre venner og støttepartnere informert om vårt arbeid. Om du ønsker del i dette vil jeg gjerne ha din epost adresse. Da vil du komme med i vår liste og få det tilsendt hver måned. 

Vår medarbeider i Kampala er James Ochwo - her er han sammen med sin familie. Bare eldste sønnen mangler. 3 av hans yngste barn er med i vårt skoleprosjekt.
Her er elever ved Rays of Hope School - i 2015 har vi 5 elever her.
Her er bilder av våre elever ved Police Children School. I 2015 har vi 8 elever her.
Ny skolestart for våre elever i Kampala Her er noen av våre elever ved Dannies Junior School. I 2015 har vi 12 elever på denne skolen.